12.04.2011

Vyskúšali sme spôsobom  Sous Vide upravenú argentínsku sviečkovú.                                                                                                                                                 Kedže sám pracujem dlhé roky v gastronómii, bol som veľmi zvedavý ako to vypáli.... A bolo to fantastické!!!!!! Mäso malo nádhernú štruktúru, chuť,krásnu farbu - doslova kričalo na tanieri: zjedzte ma!! Tak sme aj urobili, a priznám sa že dosť pahltne, lebo ten pokrm bol naozaj dokonalý.Ešte nikdy predtým som nejedol týmto spôsobom pripravené jedlo a môžem naozaj len doporučiť ako hosťom, tak aj majiteľom gastro prevádzok aby sa začali o túto technológiu zaujímať. Takto upravené potraviny si zachovávajú všetky svoje kladné vlastnosti a chute. Nehovoriac o zdravotných výhodach oproti všetkým vysmážancom, černohorcom, smažákom . . . .                                      Martin z Bratislavy

 

Mám rada svoj SUPREME. Používam ho pravidelne. Jednoduchá- rýchla obsluha a na koniec perfektný výsledok.          Jana Melody / Quelp Ontario

 

Môj Sousvide Supreme –výborný   .   Steak alebo  morčací rezeň- lepší  som nikdy nejedol.                                                   W.Barnard/ Houston

 

Ďakujem, že ste niečo také vyrobili, podstatne sa zlepšila kvalita môjho života.                                                                        Travis Petr / Decatur GA